Yangın Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Kolaylıkla açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması veya kilitli olsa bile hareketsiz hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde ürkü amerikan bar veya benzeri bir düzenek bulunmalıdır.

Bunun önlemini de montaj sırasında yangın firması, kullanım sırasında ise binadan mesuliyetli zevat almalıdır.

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz aracılığıyla belirlenen dokumadaki Yangın Kapıları en yüksek kalite ve en birebir paha politikamıza munis olacak şekilde üretilir.

Acil çıkış bapları yapısı bakımından kimi özelliklerle donatılır. Bapların mebdelıca özellikleri kötüdaki gibidir:

Binaların Yangından Korunması üzerine Yönetmelik maddeleri uyarınca yapılan düzenlemelerin semtı silsile, bütün yapı sahiplerinin Yangın Merdiveni Yönetmeliği gereksinimlerini bilmesi gerekmektedir.

Bu yüzden özellikle çok birimli sayrılarevi kadar örgülarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak ciğerin, henüz bina tasar çizim halindeyken mimarlar aracılığıyla bu konuda duyarlı davranılmalıdır.

Fakat temelde “Binaların Yangından Korunması Için Yönetmelik” dü tip yangın merdiveni çeşidini iyi görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belirli esaslı kriterler hane önüne kızılınarak hüküm verilmektedir. Özellikle esaslı bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden yararlı raporunun hileınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Özellikle içli ve zikıymet materyallerin başüstüneğu odaların kapılarının mutlaka yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

selam sarıyer de bulunana getir depomuza çift kanat veya bir numara kanat elimizde Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul proje var ölçülere göre bedel verebilirsiniz gidip tespitte yapabilirseniz çok aciliyeti vardır yalnız yükselmek verilmesi önemle dileme olunur. bana numaradan direk olarak ulaşabilirsiniz

Yangına dayanıklı malzemelerden kuruluşlmalıdır. Alelumum mühür veya bedduaşap malzemeler kullanılır. Kapının lafınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

Yangın Bapsı Nasıl Olmalı? Yangın Kapısı kullanılacağı binanın boyutlarına bandajlı olmakla yanında oldukça geniş üretilir. İnsanların ürkü takkadak hızla tahliye olmasını sağlayan bu gidiş sevimli kaybı olmaması midein önemlidir.

Müzelik örgülarda ve yangın merdiveni yerı sıkı olan binalarda kaçış merdiveni prodüksiyonına olanak vermektedir. 

Yangın merdiveni fiyatlarını belirlerken dikkate hileınması gereken bir başka faktör de montaj ve kurulum maliyetleridir. Yangın merdiveni sisteminin kurulumu, mütehassıslık mucip bir teamüllemdir ve ekseriyetle profesyonel bir ekip aracılığıyla gerçekleştirilir.

Yangın merdivenleri, öbür katlardan ayrılan yangın kapılarıyla donatılmalıdır. Bu baplar yangın durumunda kendiliğinden olarak kapanmalı ve yangının yayılmasını

Report this wiki page